• Call of Duty: Warzone címen ingyenesen játszható CoD battle royale érkezik hamarosan
  • 150 játékossal, 2 játékmóddal, crossplatform támogatással és klasszikus pályákkal
  • Ráadásul az első játékmenet videó is kiszivárgott

Úgy tűnik, immár biztos az, amiről az emberek eddig csak pletykáltak: érkezik a Call of Duty: Warzone, mely ráadásul nem csak a tavalyi Call of Duty: Modern Warfare egyik játékmódja lesz, hanem egy teljesen önálló, ingyenesen játszható CoD battle royale program. Ráadásul az első részletek alapján egy igen ambiciózus fajta.

call-of-duty-warzone-leak-02.jpg

A nemrég idő előtt kikerült részletek alapján ugyanis a Call of Duty: Warzone támogatni fogja majd a platformok közötti játékot, egy-egy meccs során pedig összesen 150 játékos vetheti majd bele magát a küzdelembe, de lehet, ez a szám végül 200-ig is felmegy. Összesen két játékmódot kapunk, melyeknek egyedül, ketten vagy egy háromfős csapat tagjaként ugorhatunk majd neki, a térképnek pedig, akárcsak a Black Ops 4 esetében, ezúttal is szerves részét képezik majd a klasszikus CoD pályák integrált verziói.

Hogy a Call of Duty: Warzone mikor érkezik pontosan, az sajnos nem derült ki (bár állítólag igen hamar), de addig is lessetek bele egy szintén kiszivárgott játékmenet videóba!