• Állítólag hamarosan megjelenik a Warzone
  • Persze az Activision még nem erősítette meg a hírt
  • A pletyka megbízhatónak tűnő forrásból származik

Arról már hallottunk, hogy a Call of Duty: Modern Warfare minden eddiginél nagyobb battle royale módot kaphat, sőt a különféle szivárgásoknak hála már a játék menüjét is volt lehetőségünk megcsodálni, ha minden igaz. De a Warzone megjelenési módjáról az Activision még mindig hallgat. Azonban lehet, hogy az közelebb van, mint gondolnánk.

Az Okami13 nevű Twitter-felhasználó szerint ugyanis a Warzone ma vagy hétfőn kap egy trailert, március 10-én, azaz kedden pedig meg fog jelenni. Persze érdemes extra fenntartásokkal kezelni ezt a hírt, ugyanakkor Okami13 szivárogtatásai már korábban is igaznak bizonyultak. Például hírt hozott a Modern Warfare 2v2 Gunfight alfájának érkezéséről a hivatalos bejelentés előtt.

A március 10-ei megjelenés ráadásul nem először került elő a Warzone-nal kapcsolatban, februárban a VGC belsős informátorokra hivatkozva szintén ezt a dátumot írta meg. Amúgy ők állították azt is, hogy a játékmód free-to-play lesz még azok számára is, akik nem vették meg a Call of Duty: Modern Warfare-t.