• Kiszivárgott egy csomó infó az új CoD-ról
  • Call of Duty WWII megjelenés: 2017. 11. 03.
  • Benne lesz a normandiai partraszállás
  • Kapunk kooperatív játékmódot is

Tegnap képeket kaptunk, ma egy adag új információt. Ezek szerint a játék 2017. november 3-án fog megjelenni, a játékosok pedig részt vehetnek majd a második világháború egyik legnagyobb csatájában, a normandiai partraszállásban. A több ezer halálos áldozattal járó szövetséges támadás leghíresebb (és legvéresebb) bemutatása a Ryan közlegény megmentése című filmben volt. Számítógépen már egyszer megtapasztalhattuk, hogy mi fogadta az amerikai katonákat Omaha Beach-en, de a Medal of Honor: Allied Assault óta eltelt 15 év, és a mai gépeken valószínűleg jóval intenzívebb és fájdalmasabb élmény lesz megtapasztalni a német géppuskák tüzét...

A történet tehát innen indul, hogy az Európa felszabadításával érjen véget. A leírás szerint a második világháború legnagyobb csatáiban kell majd helytállni, miközben a játékosok "megismerhetik a katonák között fennálló, megtörhetetlen bajtársi kapcsolatot".

Lesz kooperatív játék is, ami egy teljesen eredeti kampányt fog kapni, nem maradhat el multiplayer, "melyben a játékosok új módokon léphetnek kapcsolatba egymással és a Call of Duty közösséggel." -- olvasható a kiszivárogtatott anyagban.

Az előrendelők zárt béta keretében próbálhatják ki a játékot, valószínűleg szeptember, október folyamán. Élethű grafika, az ismert Call of Duty-harcmodor, pörgős akció -- ezt fogja kínálni a CoD: WWII. Hivatalos bemutató jövő héten, addig is mondjátok el azt, hogy mit gondoltok a játékról ezen új információk alapján!