• A mai napon folytatódott az idei Call of Duty leleplezése
  • Méghozzá néhány archív felvétellel Kennedyről, Kubáról és Vietnámról
  • Nagyon úgy néz ki, hogy még öt hasonló „állomásra” számíthatunk

Az Activision egy igencsak érdekes módját választotta az idei Call of Duty leleplezésének: ahelyett, hogy simán csak publikálták volna a trailert némi utalgatás után, egyből egy teljes játékot szerveztek a játék bemutatása köré. Ennek a részeként hétfőn különböző youtubereknek küldtek ki „titkosított” dokumentumokat, melyek egy oldalra vezették el az embereket, ma pedig ez az oldal is frissült.

Egyrészt életre kelt az itt látható TV, ami az USA és Kuba történelmét mutatta be 1961 és 1962 között. Ez azonban még nem minden: a TV aljára ragasztott cetlin látható linket követve eljuthattunk egy titkos üzenetig is, ami arról szól, hogy még csak az első darabkát szereztünk meg egy nagy kirakósból, és ezt támasztja alá az is, hogy az oldal szerint még öt hasonló üzenetre számíthatunk a nagy leleplezés előtt.

További érdekesség, hogy itt nem ért véget a játék, hiszen az oldalon feltűnt egy titkos kód is, amiről rövid úton kiderült, hogy egy ajtót nyit a Call of Duty: Warzone egyik helyszínén, a Farmhouse-ban, ami mögött egy hidegháborús hírszerző szoba található.