Akik újabb borzongásra vágynak az Amnesia-sorozat rémségekkel teli univerzumában, azoknak még egy kis türelemmel kell lenniük, ugyanis az Amnesia: A Machine for Pigs még tovább késik. A játéknak eredetileg tavaly októberben, stílusosan halloween környékén kellett volna megjelennie, de előbb tavaszra, majd nyárra, most pedig a nyár végre tolták a már nagyon várt premiert.

A késés mögött ismét minőségi okok keresendők, a csapat ugyanis egy minimális mennyiségű hibát tartalmazó játékot szeretne kiadni, s azon filozófia szerint dolgoznak, hogy „a sokat késő játék előbb-utóbb jó lesz, de amit elsietnek, az örökre rossz marad”. Az extra időt a srácok legfőképpen a játékmenet további csiszolására fordítják, illetve még kilenc nyelvre lokalizálják a programot, sőt átiratokon is dolgoznak, ám ezzel kapcsolatban még nem árultak el semmi, csupán annyit, hogy a tárgyalási szakaszban vannak.

Az Amnesia: A Machine for Pigs pontos dátumot nem kapott, s a fejlesztés eddigi menetét látva nem lennék meglepődve, hogy ha a nyár vége felé közeledve újabb késésről számolnánk be, de ahogy mondani szokták: jó munkához idő kell. Remélem, nem kell majd csalódnunk.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Amnesia: A Machine for Pigs -- Megjelenés: 2013 Q2 -- Gépigény: nem ismert