• Meglepő nyilatkozatot tett a Days Gone egyik vezető fejlesztője
  • A játék a briteknél nyitott a legjobban

A Days Gone az Egyesült Királyságban abszolút siker lett, ugyanakkor a játék közel sem lett az a kritikai siker, amit az elmúlt években megszokhattunk a Sony exkluzív címektől. A játék az évek során sokat változott, azonban az oregoni környezet, amit már a program leleplezése után is csodáltunk, ugyanolyan szép maradt, mint évekkel ezelőtt, amikor először láttuk a Days Gone-t. Eric Jensen, a fejlesztés egyik vezetője most kijelentette, hogy a csodálatos táj összesen öt-hat ember munkája, bravo! 

"A legbüszkébb arra vagyok, hogy milyen változatos és dinamikus nyitott világot hoztunk létre a tervezői csapattal, ami öt-hat főből állt. Okosan és hatékonyan kellett dolgoznunk, kevés emberrel kellett meghoznunk a tervezői döntéseket. A csapatunk nagyon örült azoknak a képeknek és videóknak, amelyeket a játékosok készítettek azokról a helyzetekről, amikor kapcsolatba léptek a világgal." -- tette hozzá a szakember.

Az biztos, hogy a világ hihetősége jelentősen hozzájárul egy program sikeréhez. A Days Gone pedig jó, de nem kiváló program lett, ráadásul hamarosan érkezik hozzá az első DLC is.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!