Itt a vége, fuss el véle, ennek az évnek végre vége. 2020-ra nem fogunk jó szívvel visszaemlékezni, az már fix. És éppen, amikor már azt hittük, több rossz nem jöhet, beköszönt egy földrengés és a Cyberpunk 2077 nem túl jól sikerült premierje. Hogy a kettő közül melyik volt rosszabb, azt döntse el ki-ki maga. Na lássuk, mit tehettünk be a gyűjteményünkbe az utolsó hónapban, ha a PS Store-ban barangoltunk.

Empire of Sin

Vár rád Chicago az 1920-as években, hogy te légy az utca és a bűnbandák királya ebben a meglehetősen érdekes játékba, amit a Romero-házaspár alkotott meg. Az Empire of Sin ugyanis a birodalomépítős tycoontól kezdve a grand strategyn át a 4X-ig szinte mindegyik alműfajból merít egy kicsit.

Worms Rumble

A Worms 25. évfordulója a legjobb apropó volt arra, hogy kicsit újra kukacoskodjunk, ráadásul immár új formában. Merthogy a Worms Rumble nem a megszokott körökre osztott harcot hozta vissza, hanem valós időre váltott, és gilisztacsapat helyett csak egyetlen kukacot kell irányítanunk. De a pályán így is lehet 32 kicsi, agresszív kukac.

Cyberpunk 2077

A Cyberpunk jött, a menedzs ment – vagy menni fog, ugyanis a Cyberpunk 2077 startja legrosszabb rémálmainkban sem lehetett volna ennyire botrányos. A megjelenés napján a régi konzolokon közel játszhatatlan programmal a CD Projekt RED eljátszotta az évek során gondosan felépített bizalmat, pedig maga a játék nem lett rossz. Mármint nem technikai oldalról, mert úgy sajnos még PC-n és az új konzolokon is bugos. A sztori remek, a világ hatalmas, rengeteg a tennivaló, szív és lélek is van benne. És, amilyen rohamos tempóban érkeznek a bugfixek és patch-ek, jövő ilyenkor valószínűleg már jó szívvel fogunk visszaemlékezni a Cyberpunk 2077-re.

Follia – Daer Father

Follia – Dear Fatherben Marcus Pitt bőrébe bújhatunk bele, aki egy éjszaka aggasztó telefonhívást kap a szülei munkahelyéről. Nosza, Marcus oda is rohan az egyetemre, ám ott nem valami kis egyszerű baleset látványa fogadja, hanem a pokol elevenedik meg, s kiderül, hogy a szülei sem egyszerű tanárok voltak.

Rigid Force Redux

A Rigid Force Redux egy klasszikus alapokra helyezett shoot ’em-up. Van benne minden, ami a tűzharcok és akciók szerelmeseinek kellhet: izgalmas fegyverek, eszeveszett golyózápor, fülbemászó syntwave és stílusos grafia.