Mikor bemutatásra került a Disney Infinity, mindenki tudta, hogy csak idő kérdése, mikor kerülnek be a játékba a Marvel-univerzum hősei, a mostanában kifejezetten nagy népszerűségnek örvendő karakterek. Nos, a választ tegnap este megkaptuk, mikor a Disney bejelentette: idén ősszel jön a Disney Infinity: Marvel Super Heroes, vagy ha úgy tetszik, a Disney Infinity 2.0.

Ebben, ahogy az már a nevéből is kitalálható, jelentős változás nem történt az elődhöz képest, csak a tartalmak terén bővül. A kiadó azt ígéri, hogy egy új, izgalmas történetet kapunk a díjnyertes Brian Michael Bendis tollából, illetve a Toy Box játkmód is új lehetőségekkel bővül, így még könnyebben építhetjük meg a saját világainkat. A Toy Boxhoz új, piramis alakú Game Discek járnak, amelyek struktúrált, a franchise-hoz kötődő játékkal bővítik az Infinity világát. Természetesen a játék kompatibilis az első epizóddal  is, tehát a meglévő figuráinkat és a Power Discjeinket használhatjuk benne, sőt, a régebbi karaktereink is kihasználhatják a 15-ről 20-ra emelt szinthatárt. Apropó, Power Disc: ezekből is érkeznek újabb darabok; a kör alakú friss kosztümöket, területsebző támadásokat és team-upokat tartalmaz, míg a hatszögletű friss fegyverekkel, járművekkel, ég- és talajmintákkal bővíti a játékot, persze mindezt a Marvel-univerzumhoz kapcsolódóan.

A Disney Infinity: Marvel Super Heroes mellé több mint 20 figura lesz megvásárolható, a sort pedig szinte természetesen a Bosszúállók csapata fogja nyitni; Vasember, Hulk, Thor, Sólyomszem, Fekete özvegy és Amerika kapitány debütál idén, míg, az egyelőre ismeretlen kilétű többi szuperhős később érkezik, illetve ezek mellé újabb Play Setek és Disney-figurák is várhatók.

Egy-egy hős 14 dollár, a Play Setek 35 dollárba kerülnek, a környezetünket különböző módokon alakító, illetve fegyvereket és járműveket elhozó Power Disc Pack pedig 5 dollár. A kezdőcsomag, benne a játékkal, három figurával (Vasember, Thor, Fekete özvegy), a figurákhoz tartozó, 2.0 verziójú  platformmal, két Game Disckel, egy Bosszúállók Play Settel és egy webkód kártyával 75 dollár. A Disney Infinity: Marvel Super Heroes PS4-re, PS3-ra, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, Wii U-ra, PC-re és iOS eszközökre lesz kapható.