• Mick Gordon nyílt meghívást intézett a rajongóihoz
  • Új, meg nem nevezett játék zenéjén dolgozik
  • A világ első metál kórusába várja a jelentkezőket
  • A felvétel márciusban, Texasban lesz

Adott az alaphelyzet: várjátok a Doom Eternalt, szörföltök az interneten, aztán hirtelen szembe jön veletek Mick Gordon, a 2016-os Doom zeneszerzőjének Youtube-csatornája, rákattintotok a linkre, és szembesültök ezzel a csodával.

A zeneszerző ebben a videóban kéri a rajongói segítségét. Elmondása szerint éppen egy új videojáték zenéjén dolgozik - aminek nem árulta el a címét -, viszont van egy vad ötlete, amivel fel szeretné kavarni az állóvizet. Létre akarja hozni a világ első heavy metál kórusát, ahova bárki felvételizhet, de persze apró megkötések akadnak. A jelentkezőnek legalább 18 évesnek kell lenniük, de ezen felül a határ a csillagos ég. Illetve a felvétel 2019 március első hetén lesz, a texasi Austinban, ezért csak azoknak várják a pályamunkáit, akik garantálni tudják, hogy jelen tudnak lenni a felvételen. Ja, és persze fizetnek is érte, mert Mick nem ingyen várja, hogy dolgozz neki. A demók leadásának határideje február 1.

Vélhetően a Doom Eternalhoz, és egy nagyszabású produkcióhoz készül a felvétel, talán éppen az E3-as Bethesda konferenciához? Akármi is lesz, már most biztos, hogy epikus végkifejlet várható.

wccfdoom3-740x429.jpg