Habár nem konkrétan a játékba kóstolhatunk bele, azért a Toolset is talán képes lesz hasonló örömet okozni, elvégre nem csupán piti moddercsomagról beszélünk. Mielőtt újra kiveséznénk a készlet tartalmát, a türelmetlen emberkék számára erre lehet próbálkozni a bétára való feliratkozással.

Miért is olyan nagy szám ez az eszközkészlet? Mint annak idején Obo kolléga hírt adott róla, egy szinte professzionális, mindenre kiterjedő modder kitről, a Dragone Age esetében Toolsetről beszélünk. A teljesen új szintek készítése, átvezetők kreálása, párbeszédek testreszabása minden modder álma, de hogy tovább édesedjen, még az MI-t is szerkesztgethetjük vele.

A Bioware most elég széles rétegekben gondolkodik a Toolset bétáját illetően. A tesztelés során nagy figyelmet fordít a bétázók szaktudására, az sem gond, ha egy felhasználónak még nem volt dolga hasonló szerkesztővel, hisz a tapasztalatlan felhasználók is fontos részét képezik a felmérésnek. Ha elég érettnek érzed magad a feladathoz, akkor ne tétovázz, regisztrálj az oldalra és mutasd meg mit tudsz! Üdv: Bioware.