• A Bandai nem titkolózik tovább
  • Augusztus 25-én jön a játék
  • Gameplay-videó is jött

Ugyan pár napja már kiszivárgott, de immár hivatalos: augusztus 25-én fog megjelenni a FromSoftware legújabb játéka, az Armored Core 6: Fires of Rubicon. Azonban nemcsak a hivatalos megjelenési dátumot kaptuk meg a mai napon, hanem egy epikus játékmenet-előzetest is, amely bemutatja, hogy mi vár mindazokra, akik beülnek a mech-ek vezérlőjébe. A FromSoftware 2022 decemberében jelentette be az Armored Core 6: Fires of Rubicon-t, de azóta csak nagyon kevés információt osztottak meg róla. A széria utolsó része az Armored Core: Verdict Day volt, amely egy évtizeddel ezelőtt jelent meg PS3-ra és Xbox 360-ra – azonban most érkezik az új felvonás.

A videón látható Rubicon 3 bolygó környezete egyelőre ugyanolyan sivárnak tűnik, mint a korábbi játékok helyszínei, bár úgy tűnik, hogy a közelgő címben a bossharcok még grandiózusabbak lesznek. A videó arra is utal, hogy a játékosok tetszés szerint válthatnak majd a vállra szerelt tüzérségi- és a közelharci fegyverek között – utóbbiak sokkal nagyobb szerepet kapnak. Az Armored Core 6: Fires of Rubicon augusztus 25-én jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Új játékkal jelentkeznek a Dark Souls-játékok fejlesztői, ám ezúttal nem egy soulslike-ról van szó! Ha érdekel az Armored Core 6, a Konzolvilág kínálatában megtalálod.