• Augusztus 17-én debütál a She-Hulk a Disney+ műsorán
  • Bruce Banner vérét kapja meg balesetét követően unokahúga
  • Eleinte irtózik képességétől, de hamar megtanulja kezelni azt

Shrek és Fiona hercegnő esetére emlékeztetheti a She-Hulk első előzetese a közönséget. Az immár magyar felirattal is látható kedvcsinálóban megismerjük – a képregények hasábjain 1980 óta létező – Jennifer Walters karakterét. Bruce Banner unokahúga súlyos sérülését követően kapja meg Hulk vérét, ezáltal pedig az övéhez hasonló adottságokra tesz szert. A kettejük közti fő különbség, hogy Jennifer mindvégig képes megőrizni emberi tudatát, amikor megnő és „zöld bőrbe” bújik.

She-Hulk hasonló belső konfliktussal küzd, mint mostanában a legtöbb Marvel hős: nem vágyik különleges képességekre, egyszerű ügyvédként tengetné mindennapjait, idővel azonban felismeri erejének áldásos hatásait. Valószínűleg ezt a metamorfózist és lelki folyamatot mutatja be a Hulk mozifilmet felvezető sorozat tíz epizódja.

she-hulk-teaser-poster.jpg
(A kép forrása: Collider)

A címszereplőt az HBO Perry Mason című szériájában megismert Tatiana Maslany alakítja, Bruce Banner szerepében Mark Ruffalot láthatjuk, illetve feltűnik a képernyőn Tim Roth is. A tíz epizódot számláló produkciót a magyar közönség is követheti majd, augusztus 17-én debütál a Disney+ műsorán.