• Sajtóértesülések szerint a Marvel World War Hulk képregények alapján dolgozik egy filmen
  • Eszerint a száműzött Bruce Banner visszatér a Földre, hogy bosszút álljon az Illuminatin
  • Jövőre tervezik a forgatást, a film a She-Hulk sorozat cselekménye után játszódik majd 

Noha jókora halasztási hullámmal indította a hetet a Disney, ami több Marvel produkciót érintett, szó sincs róla, hogy a nagyobbik képregényfilmes stúdió ne gondolkodna évekkel előre. A Geeks Worldwide értesülései szerint terveznek például egy Hulk filmet. A népszerű karaktert a Moziverzum korai stációjában, 2008-ban Edward Norton alakította, a Bosszúállók epizódjaiban viszont már Mark Ruffalo formálta meg. Utóbbi mégsem kapott saját mozit, csupán crossoverekben vagy epizodistaként jelent meg a MCU különböző opuszaiban.

Ha igazak a hírek, a World War Hulk című képregények alapján dolgoznak a filmen Hollywoodban, aminek cselekménye a Disney+ She-Hulk sorozatának eseményei után játszódik majd. Eszerint az Illuminati a Thor: Ragnarökben látott módon száműzi Bruce Bannert a Földről, a hős azonban visszatér a Sakaar bolygó menekültjeivel, és belőlük toborozza Warbound nevű bosszúálló csapatát.

eeb8ea58-f4b5-49b9-a360-2f5e5ccd7949-636449735576156325-thorragnarok5902c1866b823.jpeg
(A kép forrása: Inverse)

Jövőre tervezik a forgatást, a film pedig 2023 végén vagy 2024 elején debütálhat a Negyedik vagy az Ötödik Fázis részeként. A gyártás egyetlen problémája a jogok megszerzése lehet, azokat ugyanis a Universal birtokolja. Feltételezhetjük ugyanakkor, hogy hamarosan visszaszállnak a Marvelre, ahogy történt egykori netflixes sorozataik (pl. Luke Cage, Jessica Jones) esetében is.

A NEGYEDIK FÁZIS FILMJEI