• Kiszivárgott egy Toby Maguire-t és Andrew Garfieldet ábrázoló fotó a Nincs hazaút forgatásáról
  • Maguire nem szólalt meg az ügyben, Garfield viszont hamisnak nevezte az azóta törölt képet
  • December 16-án debütál a film a mozikban
  • Amiben a címszereplő és Doctor Strange felforgatják a Multiverzumot

Az utóbbi időszak legfordulatosabb élményét ígéri a Pókember: Nincs hazaút (No Way Home) előzetese, ami először ugyan véletlen folytán került ki a netre, de ha már ott volt, jól feltüzelte a rajongókat. Most azonban egy újabb szivárgás gyanús esetről számolhatunk be a produkció kapcsán: egy Toby Maguire-t és Andrew Garfieldet ábrázoló forgatási fotó látott napvilágot, ami tökéletesen egybevág azon hónapok óta keringő pletykával, miszerint Tom Holland karaktere mellett a korábbi Pókemberek is feltűnnek majd az új filmben.

A crossover a címszereplő és Doctor Strange meggondolatlan tette nyomán válik lehetővé. Amikor Peter Parkert a lelepleződés fenyegeti, mágikus képességekkel bíró társa elintézi, hogy mindenki elfelejtse az ő szuperhős identitását, beleértve barátnőjét is. A varázslat természetesen súlyos következményekkel jár, ugyanis teljesen felfordul a Multiverzum rendje. Ennek részleteit viszont már a december 16-án debütáló opuszban láthatjuk.

A nyilvánosságot jobbára kerülő Maguire nem reagált az azóta törtölt fotóra, Andrew Garfield viszont Jimmy Fallon talk show-jában határozottan állította, hogy photoshoppal készült a kép. Hamarosan kiderül, hogy igazat mondott-e a színész. Ha ő nem is, Ned (Jacob Batalon), a már említett Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), Doctor Octopus (Alfred Molina) és Electro (Jamie Foxx) biztosan szerepel a történetben. A töredékesen közölt stáblista további része pedig remélhetőleg meglepetés marad a premierig.

mv5bnzgwntvjywqtnty3ys00nzizltg1zdatyta5mdnknwzhzja5xkeyxkfqcgdeqxvyodk4otc3mtyv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

A NEGYEDIK FÁZIS FILMJEI

A Moziverzumon kívül készül a Venom 2.