• 2020. augusztus 21-én kerülhet mozikba a Bill & Ted Face the Music
  • Visszatér a vászonra a főszereplőket alakító Keanu Reeves és Alex Hunter
  • A filmben veszélybe kerül a világ jövője, ezért egy szuperslágert kell komponálniuk a Vad Csődöröknek

Hiába a filmvilág újraindulására vonatkozó pozitív hírek, lassan kezdtük úgy érezni, hogy már sosem mehetünk moziba. De mi másnak jelenhet meg ilyenkor az előzetese, mint a zseniális Bill és Ted harmadik epizódjáé? A huszonkilenc éves szünet után érkező folytatás premierjét korábban augusztus 21-re tűzték ki, amin a friss trailer annyit finomított, hogy 2020 nyarán debütál a Bill & Ted Face the Music.

bill-ted6030967.jpg

A harmadik részben újra veszélybe kerül az emberiség jövője, ezért egy szuperslágert kell komponálniuk a Vad Csődöröknek, hogy megmentsék a világot. A korábbi főhősök helyét félig-meddig gyerekeik veszik át, akiket a netflixes Atypicalből ismert Brigette Lundy-Paine és az Aki bújt főszerepét is játszó Samara Weaving alakítanak, de természetesen visszatér az Alex Hunter és Keanu Reeves megformálta Bill S. Preston és Ted Theodore Logan is.

billandted3.jpg

A főszereplők egy ünnepélyes bejelentővideót már közzétettek tavaly, azóta pedig láthattuk Keanu Reeves-t egy forgatási fotón, karácsony előtt néhány jelenetkép érkezett, majd elkészült a film hivatalos posztere, rajta az ikonikus telefonfülkével. Most pedig végre megnézhetjük az első előzetest is. Nektek hogy tetszik?