Április elseje egyszerre áldás és átok, hiszen bármire simán ráfoghatod, hogy csak tréfa volt, ám olykor a legkomolyabb dolgokat sem biztos hogy elhiszik neked. Pláne, ha egy félmosollyal, vagy nem túl meggyőző hangsúllyal adja elő azt az ember – erre írásban viszont nincs lehetőség, úgyhogy maradjunk csak annyiban: ez a nap nem jellemzi az egész hét megjelenéseit.

230401.jpg

Mayhem in Single Valley

A Mayhem in Single Valley során egy kissrác, Jack legrosszabb napját élhetjük át: nem elég, hogy éppen ma költöznének el kedvenc városkájából, még a zombiapokalipszis is beüt. Persze mindenki úgy gondolja, hogy Jack volt a tettes, akinek igazán szürreális kalandokon kell átverekednie magát, hogy megmentse otthonát és a világot.

I Love Finding MORE Cats Collector's Edition

Az internet fennállása óta tudjuk, hogy az egyenlő a macskákkal. Össze-vissza nyávognak, nem érdekli őket amit mondasz nekik, nevelhetetlenek, mégis sokan ellenállhatatlan vágyat éreznek arra, hogy tartsanak egyet – vagy akár többet is. Mindezt most macskaszőr-allergia nélkül megúszhatod ebben a kedves kis tárgykeresős játékban.

DREDGE

Hogy őszinte legyek, nem tudom, kinek jutna eszébe olyan vizeken pecázni, ahol a mérhetetlen vének jelenléte erősen éreztetni a hatását. Mondjuk az Innsmouth körüli tengeren – és bár erre konkrétan nem kerül sor, mégis eléggé nyomasztó hangulat lengi körbe a Dredge rendhagyó horgászkalandját.

További megjelenések