• Érkezik a Game Gear Micro
  • 4 verzió lesz belőle 4-4 játékkal

[Friss] A nagy bejelentés végül a Fog Gaming lett, melyről itt olvashattokbővebben.

[Eredeti hír] A Famitsu magazin szerkesztője nemrég "a játékipart felkavaró" bejelentést ígért a Sega kapcsán, amely éppen a mai napon ünnepli alapításának 60. évfordulóját. És bár egészen őrült spekulációk is napvilágot láttak, végül olyasvalamit kaptunk, ami aligha sorolható a megaton kategóriába - már csak azért sem, mert könnyen lehet, hogy kizárólag Japánban lesz kapható. Íme a Game Gear Micro.

ez-lett-volna-a-nagy-sega-bejelentes-bemutatkozott-a-game-gear-micro.jpg

A mikrokonzol a Sega klasszikus hordozható masináját éleszti fel miniatürizált formában - és itt most tényleg extrém kicsi méretekről van szó, a Game Gear Micro ugyanis még a GameBoy Advance visszafogott népszerűségű Micro verziójánál is kisebb lesz.

A masinából négyféle verzió lesz (fekete, kék, sárga és piros), melyek mindegyikére 4-4 különböző játék lesz telepítve, így aki mindegyikkel játszani szeretne, annak négyszer kell megvásárolnia a 4.980 jenbe, átszámítva nagyjából 14 ezer forintba kerülő konzolt. Illetve alternatívaként lesz egy 29.980 jenbe kerülő bundle is, benne egy Big Window Micro kiegészítővel, amely felnagyítja nekünk a kijelzőt - mindez október 6-tól, egyelőre tehát kizárólag Japánban.