Múlt héten végre Magyarországon és a térségben is megkezdte működését az HBO Max. A szolgáltató páratlanul színes műsorpalettát kínál, köztük a Warner Bros. korábban debütált sikerfilmjeit, illetve számos produkciót az HBO GO tárából emelt át. Ennek megfelelően a hazai közönség bátran válogatott az elmúlt napokban a blockbusterek és a korábban is népszerű produkciók között.

Sorozatok

A streaming platformok statisztikáit mérő Just Watch összeállítása alapján a magyar közönséget továbbra is olyan sorozatok érdeklik, mint a luxusprostitúció rideg világába betekintést engedő Barátnő rendelésre, a természetfeletti témát kínáló Odaát, a meglepően pozitív fogadtatású Superman és Lois, valamint Ridley Scott disztópikus sci-fi szériája, A farkas gyermekei második évadja.

hbo-max-1-week-recap-march-8-2022-13.jpg

Filmek

A filmek között Denis Villeneuve Dűnéje és a Mátrix: Feltámadások képviselik a nagyköltségvetésű mozikat, de sokan néztek bele Jennifer Lawrence és Chris Pratt Utazók című romantikus sci-fijébe is. Olyan elismert művek szerepelnek továbbá a nézettségi lista krémjében, mint a Williams-lányok karrierjének kezdeteit feltáró Richard király, valamint Aronofsky szürreális thrillerje, az Anyám!

hbo-max-1-week-recap-march-8-2022-12.jpg
(A képek forrása: Just Watch)

Nektek van már Max előfizetésetek? (Az árszabásról itt olvashattok.) Írjátok meg kommentben, hogy mit néztetek első héten a szolgáltató műsorán.