• Péntekenként érkeznek a Superman és Lois új epizódjai az HBO GO-ra
  • Magyar feliratos előzetest kapott a 2. évad
  • A címszereplők stresszes életére és a modern szülőség nehézségeire koncentrál a sorozat

Ritkán szokták a The CW csatorna sorozatait dicsérni, ám a kritikusok és az idősebb korosztály képviselői, többek közt mi is méltattuk a Superman & Lois-t. A rendhagyó produkcióban elég akciójelenetet látunk, visszaköszönnek a DC klasszikus komorabb stílusjegyei, illetve teljesen meglepő módon valódi társadalmi feszültségeket és családi drámát mutat be a széria.

Az első évadban: Miután Clark Kent és Lois Lane éveken keresztül küzdött az emberiség kiirtására törő megalomániás gonosztevők ellen, újabban egymásra fordítják idejük nagy részét. Ekkor szembesülnek a modern világ egyik legnagyobb kihívásával: egyszerre kell helytállniuk munkájukban és szülőként. Felmerül a kérdés, hogy a fiaik felnőve vajon örökölhetik-e apjuk kriptoni képességeit. A sorozat nyitányáról írt kritikánkat itt olvashatjátok.

-go1-576.jpg
(A kép forrása: HBO)

A napokban debütált Magyarországon, az HBO GO kínálatában a második évad, ami még élesebb családi törésvonalakat vázol, mint a korábbi epizódok. Jonathan és Jordan alapvető problémái mellett felkavarja hőseink életét Lois másik világból érkezett lánya, Natalie. Közben a makacs Mitch Anderson őrmester is rendre fejtörést okoz a békére és nyugalomra vágyó Superman számára.

Péntekenként érkeznek az új epizódok. Alább láthatjátok a magyar feliratos előzetest.