• Batgirl születéséről, első kalandjairól szól majd az HBO Max idén debütáló filmje
  • Leslie Grace (In the Heights) alakítja a főszereplőt
  • A filmben feltűnik Michael Keaton, J.K. Simmons és Brendan Fraser is

A DCEU legkevésbé tárgyalt darabja az egyelőre pontos premierdátum nélkül álló, de idén bemutatni tervezett Batgirl (nem összetévesztendő az HBO-s Batwoman sorozattal). A kizárólag az HBO Max műsorán bemutatni tervezett film főszereplőjét az In the Heights című musical hollywoodi adaptációjában megismert Leslie Grace alakítja, akit most először láthatunk jelmezben.

„A saját várakozásaikat használom fel ellenük. Ez az ő gyengéjük. Nem az enyém. Hadd becsüljenek alá mindannyian… Amikor nem védekeznek és a büszkeségük az egekben jár, jól fenéken rúgom őket” – áll a színésznő által megosztott bejegyzésben, utalva ezzel arra, hogy ellenfelei alighanem alulértékelik majd képességeit a cselekmény elején. Christina Hodson forgatókönyvíró (Ragadozó madarak) elmondása szerint abban az időszakban játszódik a történet, amikor a hősnő kezd ráébredni képességeire és sorsára.

Az Adil El Arbi-Bilall Fallah páros (Bad Boys 3A Beverly Hills-i zsaru 4) rendezésében készülő opusz a képregények egyik legkarakteresebb Batgirljét, Barbara Gordont követi. Utóbbi apját, Gordon felügyelőt J. K. Simmons, Batmant Michael Keaton, míg Firefly figuráját Brendan Fraser alakítja.

A DCEU NAPTÁRA

Az univerzumon kívül készül a BatmanPingvin sorozat, a DC Szuperállatok Ligája és a Joker 2.

leslie-grace.jpg
(A kép forrása: Deadline)