• Képek érkeztek Francis Ford Coppola Megalopolis-ának forgatásáról
  • A filmben egy mérnök a sötét jövőben építi újjá New Yorkot
  • Főszerepben Adam Driver, Aubrey Plaza, Dustin Hoffman, Nathalie Emmanuel, Shia LaBeouf, Jon Voight, Laurence Fishburne, Forest Whitaker, Talia Shire és Kathryn Hunte

A közelgő Star Wars sorozatok, a Dűne 2, Zack Snyder Rebel Moonja és Francis Ford Coppola régóta dédelgetett filmtervének megvalósulásával több grandiózus sci-fi érkezik az elkövetkező időszakban. Sajnos a Megalopolis díszleteit egyelőre nem láthattuk, csupán koncepciós rajzok árulkodnak a cselekmény különleges helyszíneiről. Érkezett azonban néhány forgatási fotó, amiken a két főszereplő, a melegítős Adam Driver és az elegáns ruhában mutatkozó Aubrey Plaza párosát feszült szituációban találjuk, míg utóbbi végül régies stílusú autóban távozik. A nem hivatalos képeket, amiken a rendező is felbukkan, az említett rajzokkal együtt lentebb láthatjátok.

Megalopolis disztópikus jövőt vázol. A szerelmi és politikai szálon párhuzamosan futó cselekmény főhőse egy mérnök, aki mintegy második városalapító építi újjá New Yorkot. A modern korban játszódó történetet részben az antik római Catilina-összeesküvés inspirálta, amikor egy patrícius lázadást szított a Cicero vezette szenátus ellen. Utóbbi a pénzügyi terhek alatt roskadozó New York polgármesterének előképe. A Coppola saját költségén készülő film neves színészek sorát vonultatja fel. Plaza és Driver mellett aláírt a produkcióba Dustin Hoffman, Nathalie Emmanuel, Shia LaBeouf, Jon Voight, Laurence Fishburne, Forest Whitaker, Talia Shire és Kathryn Hunter is.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

(A képek forrása: Daily Mail, Coming Soon, geektyrant, reddit, IGN)