Ugye egy horrorrajongót sem kell rá emlékeztetni, hogy október végén megjelent a PC Guru különszáma, a Borzongás, ami egyben a Magyar Fangoria Horrormagazinnak állított emléket. A majdnem tíz esztendeje megszűnt újság a „horrorrajongóktól, horrorrajongóknak” hozzáállással készült, ezt pedig az új próbálkozás is megörökölte. Próbálkozás, mert magunk sem tudtuk, hogy sikerül majd a visszatérés, „megemlékezés”. Ezt őszintén le is kommunikáltam, avagy az elejétől kezdve köztudott volt, hogy ez egyben egy próbaszám, nem zárkózunk el a folytatástól, a vízválasztó pedig az lehet, hogy a január végéig kapható magazin a februárban kapott Lapker-elszámolás alapján hogy teljesített. Ez azonban még több hónap…

Készen állsz a vérfürdőre?

Amit azonban nem várunk meg. A jó hír ugyanis, hogy a tulajdonosok a részeredmények alapján pozitívan látják a jövőt. Ezek a budapesti újságosokra korlátozódó adatok biztatónak látszanak, bár mindez nagyon félrevezető lehet, avagy februárig még elég komoly kockáztatást jelent bármiféle folytatás. De azt sem szeretnénk, hogy olvasnivaló nélkül maradjatok közel fél év erejéig (ha megvárnánk a februárt, akkor állnánk neki a következő számnak, az azt jelenti, hogy leghamarabb áprilisban vehetnétek kezetekbe a lapot), szóval a munka elkezdődött, már dolgozunk a Borzongás horrormagazin következő, február elsején megjelenő számán.

Avagy a tartalmat összeállítottam: lesz régi és új film egyaránt (videojáték most kevesebb, de csak azért, mert éppen nincs számottevő felhozatal), exkluzív címlap (Trinyó Art, természetesen), az előző számból megismert stáb (plusz új író), pár visszatérő rovat. Valamint néhány meglepetés, de azokról még nem szeretnék beszélni. 

borzongas-next.jpg

Februárban találkozunk

Itt tartunk most. Sőt elkészült az egyszerű kis honlap is a magazinhoz, ahol már előfizetésre is van lehetőség. A megjelenéseket már most is tudjuk, a harmadik szám május, a negyedik augusztus, az ötödik pedig november elején esedékes, ez pedig előreláthatólag maradhat is ütemtervnek a későbbiekben. Pontosabb információkat januárban szállítunk, addig pedig a Mikulás és a Guru legyen veletek, meg a bozótvágó és a kereszt… ki tudja, mivel akadtok össze a téli hidegben. Kellemes Borzongást, izgalmas rémálmokat kívánok.