• Önálló játékká válik a többjátékos mód
  • A Ghost of Tsushima: Legends a Director’s Cuttal egyidejűleg jelenik meg

Augusztus 20-án érkezik meg a Ghost of Tsushima Director’s Cut, ám nem ez lesz az egyetlen megjelenés a szamurájos játékkal kapcsolatban. Merthogy ekkor jön a Ghost of Tsushima: Legends is, ami az alapjátékhoz később kiadott kooperatív mód önálló játékká avanzsált változata lesz.

A játékmód természetesen továbbra is elérhető lesz azoknak, akik rendelkeznek az eredeti kiadással vagy a Director’s Cuttal, a Sucker Punch és a Sony ezzel csak azoknak szeretnének kedvezni, akiket jobban érdekel a többjátékos móka, mint az egyjátékos élmény.

A Ghost of Tsushima: Legends-ben kicsit átalakítják a Survival Nightmare kihívásokat, emellett a játék kiegyensúlyozottságát is finomhangolják. És mindezeken túl szeptember 3-án érkezik a Rivals játékmód, amiben a játékosok két kétfős csoportba rendeződve szállhatnak szembe az MI irányította hordákkal. A legyőzött ellenfelekből Magatamát szerezhetnek, ezt pedig a rivális csapat hátráltatására használhatják fel. Az a team győz, amelyik előbb teljesíti a Final Wave-et. Szeptember 10-től pedig heti frissítések várhatóak raidek és térképek formájában négy héten át.