Batman: Arkham Asylum 2

Elsőnek kezdjük is a személyes kedvencemmel, az Arkham Asylum 2-vel. Igen, folytatódik a valaha készült legjobb szuperhősös játék, és habár jelenleg még vajmi kevés információ áll a rendelkezésünkre, az első videóból kiderült, hogy a legyengült Joker (Mark Hamill) a csatlósaival Gotham Cityt szállta meg, és persze nekünk újra meg kell állítanunk.



Star Wars: The Force Unleashed II

Napokkal ezelőtt említést tettünk, egy Star Wars Legends című játékról, és akkor úgy gondoltuk, hogy a VGA-átadón ezt fogják leleplezni, ám nagyot tévedtünk, ugyanis a nagy meglepetés a Force Unleashed 2 volt.

Egy ismeretlen forrás szerint a folytatás minden olyat tartalmaz, ami kimaradt az első részből, plusz sokkal látványosabb erőkre és főellenség-harcokra kell számítanunk.



Medal of Honor

Hosszú pihenője után a Medal of Honor-széria hamarosan visszatér, és követve az Infinity Ward által kitaposott ösvényt, az új részben már a modern hadviselésen lesz a hangsúly. A fejlesztők ígérte szerint autentikus háborús élményben lesz részünk, a pörgős kis játékmenet-montázs alapján pedig azt mondom, nem hazudnak -- egy dolog azonban hiányzik: Price parancsnok...



Prince of Persia: The Forgotten Sands

A Ubisoft az előző PoP-ot ért kritikák miatt -- vagy talán a közelgő film tiszteletére -- úgy döntött, hogy folytatja a Sands of Time történetét, ám azt már nem kötötték az orrunkra, milyen kalandok várnak a hercegre, de szerencsére az első videó után már közelebb kerültünk a titok megfejtéséhez.



Spec Ops: The Line

A konzolokon szép sikereket elérő Spec Ops-széria feltámad a 2K Games által. A The Line névre keresztelt folytatás a természeti katasztrófa (vagy talán valami más) által sújtott Dubaiban játszódik, ahol mindenfelé zsoldosok hemzsegnek, a főhősünkkel pedig az a feladat vár ránk, hogy túléljük ezt az egészet és fényt derítsünk egy nagy rejtélyre.



True Crime

A True Crime-széria eddig megjelent két része sajnos nem könyvelhetett el átütő sikereket, ám az Activisiont ez nem zavarja, és megbízták a ModNation Racers fejlesztőgárdáját, az United Frontot, hogy készítsék el a sorozat Hongkongban játszódó folytatását.



UFC Undisputed 2010

A UFC Undisputed szép sikere után nem volt kétséges, hogy érkezik a folytatás, már csak azért sem, mert az EA ellentámadásra készül a maga MMA-játékával.

A UFC Undisputed 2010-ben, ahogy az elvárható, szebb grafika, kiforrottabb játékmenet és számos fejlesztés várja a sportág rajongóit.



Green Day: Rock Band

A The Beatles: Rock Band után a Harmonix úgy látta jónak, hogy a Rock Band 3 előtt készítenek még egy bandaspecifikus játékot, a célpont pedig nem más, mint a legendás Green Day csapata.



Tron Evolution

A jövő télen érkező Tron Legacyhoz, mint megannyi nagy költségvetésű filmhez, szintén készül egy játékverzió. A Propaganda Games műhelyében formálódó Tron Evolution a film előzményeit fogja elmesélni.



Végezetül pedig íme a Halo: Reach régóta várt első játékmenet-videója, és egy újabb trailer a Crackdown 2-ből!