• Az Avatar: A víz útja december 15-én kerül a magyar mozikba
  • Stephen Lang Quaritch „nagyobb, kékebb és dühösebb” alakjában tér vissza
  • Weaver a főhősök örökbefogadott tinédzser gyerekét alakítja

A nyomtatásban továbbra is megjelenő Empire magazin az Avatar második részének szenteli új címlapját, ami sok újdonságot rejt a rajongók számára. James Cameronnal közölt interjújukból például kiderül, hogy a széria atyja a következő részekben távozhat a rendezői székből, de a cikk fontos részét képezik az immár online is látható jelenetképek. Régebben csak a víz alatti forgatás felvételeit közölte a produkció, nemrég azonban a Metkayina vezér, Ronal bőrébe bújt Kate Winsletet is megcsodálhattuk, most pedig az első epizódból visszatérő gonosztevőt és Sigourney Weaver új karakterét ábrázoló fotók láttak napvilágot a patinás újság hasábjain.

Stephen Lang úgy fogalmazott, hogy a 2009-ben megismert Miles Quaritch „nagyobb, kékebb és dühösebb” alakjában tér vissza. Weaver természetesen nem Dr. Grace Augustine-ként áll kamera elé, hanem a két főhős, a Sam Worthington és Zoe Saldaña megformálta Jake és Neytiri örökbefogadott gyermekét, Kirit alakítja. A színésznő elmondása szerint legvadabb álmaiban sem gondolta volna, hogy tizenéves karaktert osztanak rá.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

(A képek forrása: Empire magazin, Twitter)

AVATAR: A VÍZ ÚTJA

Visszatér az immár négy gyermeket, köztük három Na’vit és egy ember fiút nevelő Jake Sully és Neytiri, illetve megismerünk számos új karaktert. A folytatásban középpontba kerül a Metkayina nevű faj, akiket hüllőszerű vízi lényeken lovagolva láthatunk. Az Avatar: A víz útja december 15-én kerül mozikba Magyarországon.