Fontos nap a mai a Hitman-rajongók számára, hiszen megjelenik a Hitman 3, amely nemcsak egy új felvonás a franchise történetében, hanem egyben a World of Assassination-trilógia végére is pontot tesz. Tesztünkre néhány napot még várnotok kell, ám addig is visszatekertük egy kicsit az időt, és elhoztuk nektek újból a PC Guru Online-on elérhető Hitman-teszteket. Nézzük, mit írtunk a legutóbbi epizódokról!

Hitman 2 (2018)

"A legújabb epizód a félkomoly többjátékos módokon kívül nem sok újdonságot vonultat fel, de talán a rajongók nem is erre vágytak, hanem újabb, rendkívüli módon kidolgozott pályákra, rengeteg, kreatív küldetésre és kihívásra, melyek hosszú távú szórakozást biztosítanak. A 47-es ügynök újfent teljesíti ezeket az elvárásokat, és morcosan ránk tekint, ha a gyenge sztori miatt felemelnénk a szavunkat" – írta Tenebra a Hitman 2-ről, melyet 85 százalékkal jutalmazott.

Hitman (2016)

"Összegezve: a Hitman egy szép játék. Nagyon jók a karakterek, álomszépek az átvezető animációk, hangulatosak és részletgazdagok a pályák, és persze szabadon bejárhatóak. Be is kell, mert a legtöbb orgyilkosságot csak alapos felderítéssel lehet kivitelezni" – olvasható Dzséjt Hitman tesztjében, melyben 74 százalékra értékelte a játékot.

Hitman: Absolution (2012)

"A Hitman: Absolution vitán felül az idei év egyik legjobb játéka, egy remek sorozat újabb kiváló része, minden szempontból lenyűgöző tartalommal, legyen szó akár a történetről, akár a hangokról vagy a grafikáról, a több hétnyi elfoglaltságot nyújtó, újrajátszásbarát játékmenetről nem is beszélve" – lelkendezett Bate a Hitman: Absolution kapcsán, melyet 90 százalékkal jutalmazott.