Márciusban kaptuk azt az örömhírt, hogy a 3D Realms egyik régi klasszikusa, a Shadow Warrior hosszú idő után újra életre kel egy reboot formájában. A Flying Wild Hog (Hard Reset) műhelyében készülő, PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és PlayStation 4-re bejelentett játék igyekszik követni az eredeti programban is látott játékmenetet, ám ez lehet, hogy sokaknak nem mond semmit, elvégre nem mai gyerek az 1997-ben megjelent eredeti Shadow Warrior -- aggodalomra azonban semmi ok, ugyanis most ingyen beszerezhető a szép emlékű előd!

Ha kíváncsi vagy, honnan indult az idei év végére tervezett új Shadow Warrior, illetve ha egy kis nosztalgiára vágysz abból az időből, mikor a 3D Realms még tudott játékot csinálni, akkor nem kell mást tenned, mint ellátogatni a program hivatalos Facebook-oldalára, majd (ha még eddig nem tetted volna) rábökni a Like gombra, és máris tiéd a Shadow Warrior Classic Steam-kulcsa. Ennél jobb meglepetés azt hiszem, nem is jöhetett volna mára, hiszen mindig öröm egy régi vágású, távol-keleti ízekkel megfűszerezett FPS-sel tölteni az időt.

Ingyenes a Shadow Warrior Classic!

Friss: A kiadó éppen most írta Facebookon, hogy a szóban forgó alkalmazás egy hiba következtében a tervezettnél hamarabb került aktiválásra, de mivel az adatbázis még nem volt helyesen feltöltve, a kódokat nem tudják kiosztani. Az alkalmazás a hét folyamán már rendesen fog működni.

Friss 2: A problémák miatt a Devolver Digital korlátozott ideig ingyenesen letölthetővé tette a játékot a Steamen!

Shadow Warrior (2013) -- Megjelenés: 2013 Q3 -- Gépigény: nem ismert