Ha eddig még nem próbáltad, akkor itt a kiváló lehetőség, hogy csatlakozz a világ egyik legnagyobb játékosközösségéhez, az Xbox LIVE-hoz, ami tavaly november óta már hivatalosan is elérhető Magyarországon. Ha tudni szeretnéd, hogy mivel tölti idejét több mint 30 millió Xbox 360 játékos világszerte, akkor próbáld ki az Xbox LIVE Arany tagság előnyeit!

A mostani hétvégén (január 28 – 31.) bárki ingyenesen kipróbálhatja az Xbox LIVE Arany előfizetéssel járó előnyöket. Tedd próbára tudásod bármelyik kedvenc játékod multiplayer módjában, hívd fel barátaidat a Video Kinect segítségével vagy próbáld ki a Facebook és Twitter alkalmazásokat a konzolodon! A legtöbb magyarországi játékos a a Call of Duty: Black Ops-szal játszott a szolgáltatás első két hónapjában. Csatlakozz hozzájuk te is, és gyakorolj, mert február elsején csak Xbox 360-ra érkezik a First Strike című kiegészítő!

Ahhoz, hogy hétvégére neked is Gold tagságod legyen, nem kell tenned semmit, csak bekapcsolni az Xboxot, ugyanis minden Silver tagsággal rendelkező felhasználó automatikusan megkapja a Gold tagsággal járó előnyöket. Az akció csakis a magyar Xbox LIVE alatt érvényes. Az akció január 28-án, este 18:00-tól indul!

Ha még nem csatlakoztál a magyar Xbox LIVE-ra, akkor ITT megteheted. Amennyiben felhasználói fiókod (Gamertaged) nem Magyarországra lett regisztrálva, de szeretnél részt venni ebben a csak nálunk elérhető multiplayer akcióban, kattints IDE. Ha az átálláshoz szükséged van egy kis útmutatásra, akkor ITT végigkövetheted a migrációt lépésről-lépésre.