• A Godzilla vs. Kong világában szabadon garázdálkodnak a ragadozók, így az emberek kénytelenek egymásra ereszteni a szörnyeket
  • A történet szerint Monarch egy minden élőlényt elpusztítani képes titokra lel a háttérben
  • 2020 tavaszán mutatják be a filmet

Újabb monstre hosszúságúnak látszó franchise-ot nyit a Warner. A 2014-es Godzilla és a tavalyi Kong: Koponya-sziget folytatásaként jövőre érkezik a Godzilla: King of the Monsters, nemrég pedig bejelentették a két év múlva debütáló Godzilla vs. Kong tervét is. Hogy a tengerentúlon szokásos tucatnyi folytatást megússzuk-e, egyelőre nem tudni. Az Alien-folytatások bizonyítják, hogy a hullámzó produkciókat is a végtelenségig lehet húzni.

A Godzilla vs. King egy kietlen világban játszódik majd, ahol az emberek a túlélésért küzdenek, ezért a szabadon garázdálkodó szörnyeket kénytelenek egymás ellen fordítani. Így a két gigantikus lény a történet végén látványos csatában mérkőzik meg. Közben pedig Monarch egy minden élőlényt elpusztítani képes titokra lel a titánok eredetével kapcsolatban. A filmet Adam Wingard (Death Note) rendezi és Terry Rossio (A Karib-tenger kalózai-széria) írja.

14abfefebd00b8f8ecd4be82db015e8a.jpg