• Rebel Moon címen sci-fi-westernt készít a Netflixre Zack Snyder
  • Egy galaxis széli kolónia veszélybe kerül
  • Titokzatos fiatal lány utazik a környező bolygókra segítségért
  • Néhány hónap múlva kezdődik a forgatás

Eredetileg Star Wars filmnek szánta, végül önálló űrsci-fi lesz Zack Snyder új rendezéséből. Néhány hónap múlva kezdődik a Rebel Moon forgatása, árulta el a direktor, aki közzétette az első látványtervet a műből. Nektek hogy tetszik a feltehetően egy megszálló sereget ábrázoló kép színvilága?

zack-snyder-rebel-moon-concept-art-1.jpg
(A kép forrása: Collider)

Az Akira Kuroszava A hét szamuráj című klasszikusától megihletett sci-fi egy galaxis szélén élő békés kolónia harcát mutatja be, amikor egy Balisarius nevű zsarnok megtámadja őket. A film titokzatos főhőse a szomszédos bolygókat segítség reményében felkereső lány, akit az algír Sofia Boutella (KingsmanStar Trek: Mindenen túl) alakít majd.  A további szereplőket egyelőre nem jelentette be a Netflix.

Zack Snyder egyébként termékeny időszakát éli. Idén debütált grandiózus szuperhős eposza, Az Igazság Ligája újravágott verziója, majd a legnagyobb streamingszolgáltató égisze alatt elkészítette A halottak hadseregét. Azóta beszélt már egy történelmi hűségre törekvő Artúr-feldolgozásról, a hírek szerint készül Planet of the Dead és tervbe vette Ayn Rand The Fountainhead című regényének adaptálását is. Ti melyik Snyder opuszt várjátok a legjobban?

ap21140714860938.jpg
(A kép forrása: Variety)