Hogy összejön-e az a Warnernek és a DC-nek, amit a Disney és a Marvel már sikerrel véghezvitt, az egyelőre még kérdéses. Az viszont biztos, hogy a Batman Superman ellen: Az igazság hajnalával nagyon oda akarják tenni magukat, és egyetlen filmmel megpróbálnak felzárkózni a már két részt – és több mellékszálat – megért Bosszúállók mellé – még ha itt még szó sincs az Igazság Ligájáról, ugyanakkor több későbbi tag feltűnik a filmben.

A mérkőzés már csak azért is érdekes lesz, mert nem csak Batman és Superman megy ölre idén, hanem alig két hónappal később hasonló sztorival Vasember és Amerika kapitány esik egymásnak – az már csak hab a tortán hogy Stark és Rogers a Marvel Wayne-je és Kentje. Szóval érdekes lesz látni, melyik fog jobban aratni a moziban.

Az év első nagy bunyóját most egy utolsónak bélyegzett trailer harangozza be. A március 24-én mozikba kerülő Batman Superman ellen legújabb előzetesében a hangsúly inkább a Sötét Lovagon van, nem az Acélemberen, de azért ő is megkapja a maga idejét. Plusz beköszön Lex Luthor, Lois Lane és Diana Prince, alias Wonder Woman (most csak azért sem írom le a nevét magyarul).

Ti melyik meccsre vagytok kíváncsiak?