• A Jurassic World Evolution június 12-én jelenik meg
  • Június 22-én ingyenes DLC-t kap
  • A Bukott birodalom néhány új dínója lesz benne
  • A Jurassic World: Bukott birodalmat június 6-tól játsszák a magyar mozik

Jövő héten jelenik meg világszerte a Jurassic World Evolution, míg hazánkban és több más országban már ezen a héten megtekinthető lesz az ötödik Jurassic Park-film, a Jurassic World: Bukott birodalom. Természetesen a játék készítői nem hagyják ki a lehetőséget, hogy az új mozit hozzákapcsolják a programhoz.

Június 22-én, a Bukott birodalom amerikai premierjével egyazon időben jön ki az az ingyenes DLC, ami a film új dinoszauruszait is elhelyezi a Jurassic World: Evolutionben. Hogy milyen lényekről van szó, azt egyelőre csak találgatni tudjuk. A moziban az eddig látottak alapján legalább öt új dinoszaurusz faj (Allosaurus, Baryonyx, Carnotaurus, Sinoceratops, Stygimoloch) jelenik meg, plusz egy új hibrid, az Indoraptor.

Utóbbi szinte biztos benne lesz a DLC-ben, de a többi már kérdőjel. A játék direktora, Michael Brooks ugyanis nem árulta el mennyit és melyik új dínót teszik bele a Jurassic World Evolutionba, hiába faggatta erről a Game Watcher. Bár nem lennénk meglepve, ha mind a hat bekerülne idővel.

indoraptor-jurassic-world-fallen-kingdom.jpg