• A Jurassic World Evolutionban nem lesz modtámogatás
  • Ennek jogi és minőségi okai vannak
  • A fejlesztők szerint így is rengeteg tartalom lesz benne

Annak ellenére, hogy a Frontier Development korábbi játéka, a Planet Coaster masszívan támogatta a rajongói modifikációkat, ugyanez nem lesz jellemző a Jurassic World Evolutionre, amiben vidámpark helyett őslényparkot építhetünk az Öt Halál nevű szigetcsoporton.

Ennek oka a csapat szerint részben jogi okokra vezethető vissza. A Jurassic Park és a hozzá kapcsolatos jogok ugyanis a Universalnál vannak, így ők diktálják a feltételeket, amik között az egyik ennek tükrében az, hogy ne legyen modtámogatás. Azt pedig azzal magyarázzák, hogy a modifikációk nehezen érnék el azt a minőséget, amit a Universal és a Frontier megcélzott.

A fejlesztőcsapat viszont esküdözik, hogy így is rengeteg dologgal töltik meg a Jurassic World Evolutiont ahhoz, hogy bárki megépíthesse a maga elképzelte őslényparkját, ezáltal megadva a játékosoknak és a Jurassic-rajongóknak a legjobb élményt. Plusz esélyes, hogy még néhány DLC-vel bővíteni is fogják, egy már biztos lesz: a Jurassic World: Bukott birodalomhoz kötődő ingyenes kiegészítő.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!