Eljött az év vége, így Guru Extra cikkeink között végigvesszük a 2009-es évet, játékos szemmel értékeljük az idei év nagy eseményeit, továbbá kiosztjuk az idei év legjobbjainak járó díjakat: összesen 18 kategória, 8 oldalon. Mivel jön a karácsony, az ajándékajánlónk sem maradhatott ki, idén is összegyűjtöttük a legjobb geek-cuccokat, még nem késő változtatni a kívánságlistán...

Karácsonyi PC Guru mindenkinek!Karácsonyi PC Guru mindenkinek!Karácsonyi PC Guru mindenkinek!

Figyelem!

E havi számunk nem tartalmaz hagyományos Guru DVD-t, lévén a dobozos játék és a melléklet együttesen megemelte volna a magazin árát. Természetesen a következő számtól ismét Guru DVD-vel érkezik a lap, és most sem maradtok extra tartalom nélkül, hiszen a PGO-ról letölthető Chris ehavi összeállítása.

Játékos tartalomban sem szűkölködünk, hiszen összesen 16 teszt és bemutató várja az olvasókat. Néhány nagyobb név a tartalomból: Command and Conquer 4: Tiberium Twilight, Colin McRae Dirt 2, King Arthur, Left 4 Dead 2, The Saboteur. Ezen felül még egy Call of Duty: Modern Warfare 2 tippek-trükköket is összeállítottunk, hogy mindenki megállhassa a helyét az online csatatereken. Hardverrovatunkban egy megújult év végi ajánlót találhattok: összesen 12 kategóriában végeztünk teszteket, és pontos adatokkal ellátva mutatjuk be, hogy milyen új perifériákkal és hardverelemekkel érdemes nekivágni a 2010-es évnek.

Karácsonyi PC Guru mindenkinek!Karácsonyi PC Guru mindenkinek!Left 4 Dead 2 Játékképek

Teljes játékunk a már sokat emlegetett Mass Effect, dobozos verzióban, kézikönyvvel, teljes magyar felirattal (de akár az eredeti angol nyelv is választható). Jó olvasást és jó szórakozást kívánunk mindenkinek!



Előfizetőink figyelmébe

Mivel a PC Guru decemberi száma a szokásosnál jóval nagyobb „melléklettel” rendelkezik, ezért a Magyar Posta alkalmazottai, ha nem tudják kézbesíteni a csomagot (értsd: nem fér a postaládába, nincs otthon senki), akkor értesítőt hagynak, és az azon feltüntetett postahivatalban át lehet venni a magazint, illetve telefonon lehet kérni az újrakézbesítést.