Ha valaki előzetesen azt mondta volna, hogy a 2019-es E3 legütősebb momentuma egy Keanu Reeves cameo lesz, akkor nagy valószínűséggel elég furcsán néztünk volna rá, végül azonban mégis így alakult, miután a színész nem csak hogy felbukkant a Microsoft konferenciáján, de még azt is bejelentették, hogy szerepelni fog a Cyberpunk 2077-ben.

Ez a megjelenési dátum bejelentésével párban óriási őrületet váltott ki a közönségből - az egyik helyszínen lévő youtuber még be is kiabált a színésznek, hogy "lélegzetelállító vagy", akit végül meg is jutalmazott a CD Projekt RED egy ingyen Collector's Edition kiadással.

keanu-reeves-nem-szamitott-ekkora-oruletre-az-e3-on.jpg

A "fellépésen" érződött, hogy Reeves talán maga sem volt felkészülve ekkora üdvrivalgásra: ezt az Xbox üzletág feje, Phil Spencer is megerősítette a Variety-nek adott interjújában.

"Beszéltem vele, mielőtt kiment, és próbáltam elmagyarázni neki, hogy ez nem olyan lesz, mint bármelyik másik céges buli. A rajongók meg fognak őrülni, amikor kimész" - mondta Spencer. Miután a színész visszajött a színfalak mögé, csak annyit tudott mondani, hogy "wow". De az alábbi Entertainment Weekly interjú is meglehetősen sokatmondó.

Egy szó mint száz: Keanu Reeves és a Cyberpunk 2077 nyerő párosnak bizonyultak - semmiről sem beszéltek többet az E3 kapcsán, mint róluk.