• Ma érkezik az új Hearthstone patch (17.4.1)
  • Újabb Demon Hunter lapot kell gyengíteni
  • A Battlegrounds-ban is lesznek változások

Szinte mindenkit nagy izgalommal töltött el, hogy hat év után áprilisban új hőssel bővült a Hearthstone, hamar kiderült azonban, hogy a Blizzard kicsit elvetette a sulykot a Demon Hunter kapcsán, rögtön a megjelenés másnapján gyengíteni kellett ugyanis egyes lapokat.

A class azóta további nerfeket kapott, a Blizzard pedig tegnap bejelentette, hogy a mai napon érkezik a legújabb, 17.4.1-es sorszámú patch, melyben ismét gyengítenek egy Demon Hunter kártyán: ezúttal a Twin Slice kap nerfet, amely 0 helyett immáron 1 manába fog kerülni (igaz, cserébe nem +1, hanem +2 sebzést ad, de ezzel együtt is egyértelműen rosszabb lesz, mint a valóban brutálisan erős eredeti). Más lap ezúttal nem változik.

twin-slice-nerf.jpg

A frissítés a Battlegrounds játékmódot is érinteni fogja. Lord Jaraxxus, illetve Reno Jackson hősképességei 1 manával olcsóbbá válnak, Millificient Manastorm +2 sebzés helyett +1/+1-et fog adni a mech-eknek, míg Maiev Shadowsong már nem csökkenti a refresh-nél kapott egységek számát, ha van Dormant minion.

Emellett néhány unit más tierbe kerül: a Scavenging Hyena Tier 2 helyett Tier 1, a Rabid Saurolisk Tier 1 helyett Tier 2 (+1 HP-val), a Monstrous Macaw pedig Tier 2 helyett Tier 3 lesz az új frissítéssel, amely tehát a nai napon érkezik.