Nem csak a Rainbow Six Siege lesz ingyenes mostanában, ugyanis a Humble Bundle úgy döntött, hogy a mai illetve a holnapi nap folyamán ingyen adja a Killer is Dead Nightmare Editiont. A játéknak ez a kiadása tartalmaz egy új nehézségi fokozatot, egy mozi módot, valamint a Smooth Operator Pack DLC-t is, ez utóbbi alapjáraton csak az előrendelések mellé járt.

A Killer is Dead egy közeljövőben játszódó akcióprogram, melynek a világában a kibernetikus testmódosítás már nem a sci-fi filmek része, hanem maga a valóság. A játék főhőse, Mondo Zappa, egy bérgyilkos, feladata pedig nem más, mint a megbízója által kijelölt célpontok levadászása, legyenek a szerencsétlenek bárhol a világon. Bár a játék maga kifejezetten kemény és véres, a vezető tervező szerint az így is inkább a főhősben lejátszódó utazásról, mint a féktelen akcióról szól.

Ahhoz, hogy a játék a tietek legyen, nem kell mást tennetek, mint felkeresni a Humble Bundle oldalát, a kosárba pakolni a programot, aztán a Get it for free! gombra kattintanotok.