• Az E3-on mutatják be a Marvel's Avengers játékot
  • Most kiszivárogtak róla az első részletek

Néhány nappal ezelőtt hivatalossá vált az, amiben sokan reménykedtek: az idei E3-on végre bemutatkozik a Square Enix gondozásában készülő Bosszúállók-játék, a Crystal Dynamics és az Eidos Montreal csapatai által fejlesztett Marvel's Avengers. Most pedig az első apró infómorzsák is befutottak vele kapcsán.

kiszivarogtak-az-elso-reszletek-az-uj-avengers-jatekrol.jpg

Jelen esetben már "csak" szivárgásról van szó, idő előtt felkerült ugyanis az E3 szervezőjének honlapjára a rendezvényen bemutatott címekkel kapcsolatos panelek leírása. Ezt azóta már eltávolították, de szerencsére sikerült "kimenekíteni" előtte az alábbi jellemzést:

"Ez a meghatározó Avengers játékélmény: egy epikus akció-kaland, mely a filmszerű történetmesélést a folyamatos single player és kooperatív játékmenettel kombinálja. Álljatok össze legfeljebb 4 fős csapatokba, és sajátítsátok el a rendkívüli képességeket, alakítsátok át a hőseiteket a játékstílusotokhoz illően, és kombináljátok erőiteket, hogy megvédjétek a folyamatosan bővülő világot az állandó fenyegetéstől."

A Marvel's Avengers hivatalos leleplezésére a Square Enix E3-as konferenciáján, június 11-én, itteni idő szerint hajnali háromkor kerül majd sor.