A Rebellion Developments konzolokra is elhozza a Sniper Elite V2 két zombis mellékágát, a Nazi Zombie Army első és második részét, a részletekre azonban még egy keveset várnunk kell sajnos.

A stúdió tegnap tette meg a nagy bejelentést, de egyelőre csak annyit mondtak, hogy nem újracsomagolják a PC-n eddig több mint félmillió példányszámban elkelt játékokat, hanem új tartalmakkal egészítik ki azokat -- az nem derült ki, hogy miféle extrákat kapunk, ahogy az sem, hogy mely platformokat célozzák.

„Akárcsak sok másik független fejlesztőcsapat, mi is még csak most tanuljuk azt, hogyan kell tárgyalni a platformok tulajdonosaival. Egyelőre nem vagyunk abban a pozícióban, hogy beszélhessünk a kiválasztott konzolokról, de szerencsére már szereztünk tapasztalatot az önálló játékkiadás terén, így bízunk abban, hogy ez is simán fog menni.” -- írta Jason Kingsley, a Rebellion Developments vezetője.

A Rebellionról tudjuk, hogy részt vesznek az ID@Xbox programban, ami lehetővé teszi, hogy egy-egy csapat saját maga jelentesse meg a játékait Xbox One konzolra. A Microsoft gépét tehát valószínűleg ellepik a zombik, de miután a Sony egyre jobb kapcsolatot ápol a független fejlesztőkkel, a PS4-verzió sem tűnik kizártnak. Természetesen egy Xbox 360- és PS3 átirat is benne van még a pakliban.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!