• A sorozat története öt évvel a Halálcsillag felrobbantása után, az Új Köztársaság formálódásának idején játszódik a galaxis egy kevéssé ellenőrzött vidékén
  • Pedro Pascal játssza a főszerepet, a showrunner Jon Favreau
  • A korábban közzétett jelenetképeket itt, a hivatalos karakterposztereket pedig itt láthatjátok
  • Premier november 12-én a Disney+-on

Miután a Disney+ kiadott egy utolsó, majd egy utolsó utáni előzetest is a The Mandalorianhez, most, a premier napján érkezett még egy, feltehetően most már tényleg utolsó kedvcsináló. Érdekes kis montázst láthatunk, a nagyja egy feszült jelenetből mutat egy részletet.

A sorozat története öt évvel a Halálcsillag felrobbantása után, az Új Köztársaság formálódásának idején játszódik a galaxis egy kevéssé ellenőrzött vidékén. Főszerepben a Trónok Harcából ismert Pedro Pascal látható. A Jon Favreau égisze alatt készülő első élőszereplős Star Wars sorozat november 12-én, vagyis ma debütál a Disney frissen indult streamingszolgáltatóján.

A Disney-nél annyira bíznak a széria sikerében, hogy már a második évadot is megrendelték. Hamarosan érkezik egyébként több Star Wars széria is: egy Cassian Andor kapitányról és egy Ben Kenobiról szóló produkcióról már biztosan tudunk. A Skywalker kora előzetesét itt láthatjátok, a 2020-as évekre tervezett filmekről pedig itt olvashattok.

the-mandalorian-01.jpg