• Február 28-án debütál a Formula 1: Hajsza a győzelemértmásodik évadja
    • A folytatásban a Mercedes és a Ferrari is szerepelni fog
  • Február 26-án érkezik a The End of the F***ing World rendezője jegyezte Ez így nem OK
    • Hősünk egy tizenöt éves lány, aki a gondtalanság álarca mögé bújik az iskolában, de valójában számtalan problémával küzd
  • Közzétették a Stranger Things Oroszországból szeretettel című 4. évadjának teaserét is

Több ígéretes produkció is érkezik hamarosan a Netflixre, a streamingszolgáltató pedig egyre több feliratos előzetest tesz közzé. Immár magyar fordításban is látható a Formula 1: Hajsza a győzelemért 2. évadjának és a most debütáló Ez így nem OK-nak a hosszú előzetese.

Formula 1: Hajsza a győzelemért 2. évad

Nagy sikert aratott tavaly a Netflix Forma-1 kulisszái mögé tekintő sorozata, idén pedig a száguldó cirkusz 2019-es szezonja kerül terítékre. A második évadra a Mercedes-t és a Ferrarit is sikerült rábírni a szereplésre – előbbinél éppen a végül katasztrófába torkolló 500. jubileumi versenyen forgattak a készítők. Premier február 28-án.

drive-to-survive-februar-vegen-folytatodik-a-netflix-f1-sorozata.jpg

Ez így nem OK 1. évad

Február 26-án debütál a Charles Forsman 2017-es nagy sikerű tiniregényét adaptáló I Am Not Okay With This. A történet főhőse egy súlyos családi tragédiát megélt kamasz lány, aki a gondtalanság álarca mögé bújik az iskolában, miközben elkezd ismerkedni egy fiúval. A két főszereplőt az Az első és második epizódjából ismert Sophia Lillis és Wyatt Oleff alakítja.

Az első, bájos teaser után most érkezett egy fantasztikus elemekkel dolgozó kedvcsináló is, ami alapján igazi dark comedy-vel lesz dolgunk. Nem meglepő persze a rendhagyó stílus, ugyanis  a The End of the F***ing World rendezője és a Stranger Things producerei jegyzik a sorozatot.

mv5bztm2ymu1nzktztexyy00m2u3ltg2yjmtyjnmyjjiy2yzn2m0xkeyxkfqcgdeqxvyodexntexmtmv1sx1777cr001777959al.jpg

Stranger Things 4. évad

Épp csak véget ért a Stranger Things harmadik évadja, és én már folytatódik is a népszerű sorozat, méghozzá onnan, ahol az előző szezon abbamaradt. Miután hőseink különváltak, a Bayers család és El elköltözött Hawkinsból, Jim Hopper pedig eltűnt a térhasító ágyú felrobbanása idején. Közben az utolsó snittekben visszaugrottunk Oroszországba, ahol egy titokzatos amerikai fogolyt emlegettek...

Hivatalos premierdátumot egyelőre nem közöltek, az Oroszországból szeretettel című évad beszéd nélküli teaserét mindenesetre szintén közzétette a Netflix magyar platformja.

stranger-things-season-4-teaser-team.jpg