• A Netflix forgalmazza az új Előttem az élet adaptációt
  • Sophia Loren játssza a főszereplőt
  • Sajtóértesülések szerint még idén bemutatják a produkciót

Egyre több film gyártását és forgalmazását vállalja magára a Netflix, amivel lassan a hollywoodi stúdiók teljes értékű kihívójává válik az egész estés platformon. Idén két kiemelkedő produkciójukat is jelölték az Oscaron, a Házassági történetet és Az írt, a streamingszolgáltató pedig folytatja a sikertörténetet.

Pontos premierdátumot egyelőre nem hirdettek, sajtóértesülések szerint viszont még idén bemutatják a Sophia Loren főszereplésével készülő Előttem az életet. A nyolcvanöt éves legendás olasz színésznő egy holokauszttúlélőt alakít, aki magához vesz egy Szenegálból érkezett árva utcagyereket. Émile Ajar kultikus regényét Edoardo Ponti (A női lélek fájdalmai) adaptálja mozgóképre.

9b9ebd0217e00f302e4fc506d967a48a.jpg

A Me Too-mozgalmat több ízben támogató Loren elmondta, hogy örömére szolgál egy olyan valóban sokszínű platformmal dolgozni, mint amilyen a Netflix. Meglátása szerint filmjük is ezt a sokszínűséget képviseli majd. Ted Sarandos, a streamingszolgáltató tartalom-előállítási igazgatója hozzátette, hogy a globális közönségnek szánják alkotásukat.

shutterstockeditorial10456674cm.jpg