• Martin Scorsese új gengszterfilmje a hírhedt Hoffa-ügyet dolgozza fel
  • A főszerepekben Al Pacino, Robert De Niro, Joe Pesci és Harvey Keitel láthatók
  • Premier november 27-én a Netflixen

Már csak egy hetet kell várnunk, és november 27-én végre megjelenik a Netflix kínálatában Martin Scorsese új, amerikai kritikusok által agyondicsért gengszterfilmje. Az Oscar-nevezés fejében a tengerentúlon – korlátozott vetítészámmal – mozikban is bemutatják majd a produkciót (a streamingszolgáltatók, illetve a hagyományos hollywoodi stúdiók és mozihálózatok harcáról itt olvashattok bővebben), de néhány premier előtti bemutatót Budapesten is elcsíphettek különböző mozikban.

irishman-elso-trailer.jpg

A film Charles Brandt 2005-ös Hallom, szobafestő vagy című valós eseményeket feldolgozó regényét adaptálja, a forgatókönyvet a Schindler listája, a Hannibal és az Amerikai gengszter szkriptjét is jegyző Steven Zaillian írta. Főszerepekben a Jimmy Hoffát és segítőjét, az Irishmant alakító Al Pacino és Robert De Niro, illetve a pennsylvaniai maffiavezért megformáló Joe Pesci láthatók, de feltűnik a vásznon Harvey Keitel, Jesse Plemons, Anna Paquin, Bobby Cannavale és Ray Romano is.

irishman.jpg

Korábban közzétett teasere, illetve első és második előzetese után ma megérkezett a film utolsó magyar feliratos kedvcsinálója, amit alább láthattok.