• A sorozatot a The End of the F***ing World rendezője és a Stranger Things producerei jegyzik
  • Hősünk egy tizenöt éves lány, aki a gondtalanság álarca mögé bújik az iskolában, de valójában számtalan problémával küzd
  • Az Az-ból ismert Sophia Lillis és Wyatt Oleff alakítják a főszereplőket
  • Premier február 26-án a Netflixen

Február 26-án debütál a Charles Forsman 2017-es nagy sikerű tiniregényét adaptáló I Am Not Okay With This. A történet főhőse egy súlyos családi tragédiát megélt kamasz lány, aki a gondtalanság álarca mögé bújik az iskolában, miközben elkezd ismerkedni egy fiúval. A főszereplők közül Sophia Lillis-t és Wyatt Oleffet az Az első és második epizódjából már ismerheti a nagyközönség, a másik két főbb karaktert pedig Sofia Bryant és Richard Ellis alakítja.

mv5bztm2ymu1nzktztexyy00m2u3ltg2yjmtyjnmyjjiy2yzn2m0xkeyxkfqcgdeqxvyodexntexmtmv1sx1777cr001777959al.jpg

Egy bájos előzetest már kapott a széria, most pedig egy teljesen más hangulatú, pörgős trailert is közzétett a Netflix. A fantasztikus elemekkel dolgozó kedvcsináló alapján igazán kreatív dark comedy-vel lesz dolgunk. Nem meglepő persze a rendhagyó stílus, ugyanis  a The End of the F***ing World rendezője és az éppen negyedik évadjával készülő (a harmadik szezonról írt kritikánkat itt olvashatjátok) Stranger Things producerei jegyzik a sorozatot.