Ezekben a nehéz napokban sem maradunk izgalmak nélkül. Az HBO GO induló sorozatokúj évadokkultfilmek és Tarantino művek közzétételével gondoskodik szórakoztatásunkról. Ugyan ma kivételesen új sorozat epizód nem érkezik, viszont két filmmel is bővül a streamingszolgáltató kínálata.

hbogo.jpg

POMÁDÉ (GREASE, 1978)

  • Műfaj: romantikus / musical
  • Szereplők: Olivia Newton-John, John Travolta
  • Leírás: Az ötvenes évek végének Amerikája a rock and roll, az Elvis-hajú, bőrzakós srácok és a lófarkas hajú, pörgő szoknyás lányok korszaka. A vagány Danny és a szende Sandy nyaralás közben találkoznak a kaliforniai tengerparton. Úgy tűnt, egynyári szerelem volt, mindketten azt hitték, sohasem látják többé egymást. Hamarosan kiderül, hogy ugyanabba a gimibe járnak. Amikor újra találkoznak, úgy tűnik, hogy Sandy nem elég menő a bandavezér Danny számára. Ám a sok civódás után újra egymásra találnak.

Készül egyébként egy Grease előzményfim és egy sorozat is, amire érdemes lesz odafigyelni a jövőben.

grease1978521.jpg

ŰRDONGÓ (BUMBLEBEE, 2019)

  • Műfaj: családi / kaland / sci-fi
  • Rendezte: Travis Knight
  • Szereplők: John Cena, Peter Cullen, Jorge Lendeborg Jr., Pamela Adlon, Hailee Steinfeld
  • Leírás: Cybertron eleste után Űrdongó menekülni kényszerül. A csatában megsérült robot egy kaliforniai kisváros roncstelepén rejtőzik el, Volkswagen Beetle-nek álcázva magát. Itt talál rá a tini Charlie Watson, aki a felnőttkor küszöbén a helyét keresi a világban. A lány hamarosan rájön, hogy az autó nem egy közönséges VW Bogár. Közben Álcák vadásznak a túlélő Autobotokra egy titkos ügynökség segítségével, amelyet Burns ügynök vezet. Charlie és az Űrdongó rájön, hogy a világ nagy veszélyben van.

A filmről írt kritikánkat itt olvashatjátok. Már készül az Űrdongó 2!

012-b-ff-028r-pk.jpg

Itt olvashattok bővebben

Támogasd te is a PC Gurut!