hétvégi fantasy-áradatot követően visszatérnek az HBO GO legjobb sorozatai és végre folytatódik a Batwoman. A streamingszolgáltató teljes április műsorajánlóját is közzétette: indulnak sorozatok, érkeznek új évadokkultfilmek és ikonikus Tarantino művek.

hbogo.jpg

Sorozatok

BATWOMAN – 1. évad 17. rész

  • Műfaj: képregény / dráma / fantasy
  • Leírás: Három évvel Batman eltűnése után Gothamban megint eluralkodott a káosz. A rendőrség tehetetlen a bűnözőkkel szemben, csupán Jacob Kane biztonsági cége képes szembeszállni a rosszfiúkkal. Évekkel ezelőtt Kane első feleségét és lányát meggyilkolták, a másik lányát ekkor a biztonsága érdekében elküldte Gothamből. A katonai iskolából való kirúgása után Kate visszatér a városba. Hogy legyőzze saját démonait, magára ölti Batwoman álcáját, és az unokatestvére nyomdokaiba lépve a remény szimbólumává válik.

batwoman01-590x349.jpg

ROSWELL: NEW MEXICO – 2. évad 7. rész

  • Műfaj: sci-fi
  • Leírás: A második évadban Liz az elveszett szerelmét gyászolja. Az emlékek elől a munkába menekül, a tudományban keres vigasztalást földi, illetve földönkívüli módon, miközben Rosa Kyle-hoz fordul, hogy segítsen neki megtalálni a helyét 2019 ismeretlen világában. Fájdalmában Isobel veszélyes önvédelmi módszereket fedez fel, miközben Michael néhány régi rossz szokást vesz fel, veszélyeztetve ezzel a Mariával és Alex-szel való kapcsolatát. Egy látszólagos „idegen” emberrablás új titkokat hoz felszínre.
  • Főszerepben: Jeanine Mason, Heather Hemmens, Nathan Parsons

roswell.jpg

BEZZEGSZÜLŐK (BREEDERS) – 1. évad 10. rész  SZEZONFINÁLÉ!

  • Műfaj: vígjáték
  • Leírás: A vígjátéksorozat a szülői lét paradoxonjára épül, amit a legtöbb szülő jól ismer, de sosem vallaná be: szívesen meghalna a gyermekeiért, de gyakran meg is akarja ölni őket. A nyílt és őszinte szériában Martin Freeman alakítja Pault, aki rájön, közel sem az az ember, mint akinek képzelte magát. A feleségével, Allyvel teljes munkaidőben bűvészkednek, hogy megtalálják az egyensúlyt a munka, az öregedő szülők, a jelzálogkölcsönök, a zilált kapcsolatuk rendezése és a gyerekeik nevelése között.
  • Főszerepben: Martin Freeman, Jayda Eyles

ka02breederss01-1.jpg

Filmek

OVERLORD (2018)

  • Műfaj: akció / horror
  • Rendezte: Julius Avery
  • Szereplők: Bokeem Woodbine, John Magaro, Pilou Asbæk, Iain De Caestecker, Wyatt Russell, Jacob Anderson, Jovan Adepo
  • Leírás: 1944 júniusában, néhány órával a D-Nap, azaz a normandiai partraszállás kezdete előtt amerikai ejtőernyősöket dobnak le a németek által megszállt Franciaországban, az ellenséges vonalak mögött. Egy megerősített templomban lévő rádióadót kell megsemmisíteniük, ami létfontosságú az invázió sikere szempontjából. Ám az akció rosszul indul, a csapat gépét lelövik, amit csak néhányan élnek túl. Azután rá kell jönniük, a templom nemcsak a rádióadót rejti magában, hanem titkos náci labort is.

AMY SCHUMER: ÉLŐBEN AZ APOLLO SZÍNHÁZBÓL (2015)
(AMY SCHUMER: LIVE AT THE APOLLO)

  • Műfaj: vígjáték / stand up
  • Leírás: A harmincnégy éves, szőke Amy Schumer az amerikai film (Kész katasztrófa) és televíziózás (Delocated, Csajok) egyik legviccesebb, legüdébb és legeredetibb alakja, a standup comedy meghatározó figurája. Ezzel az egyedülálló, rendkívül szórkaoztató show-jával kétségtelenül eredetit és maradandót alkotott. A nyers humor és az őszinte kritika keveredik pályafutása első, egy órás, önálló HBO-show-jában, amelyben az életéről mesél. Mindezt élőben rögzítették a New York-i legendás Apollo színház színpadán.

Itt láthatjátok a tegnapi premiereket.