• Rocketman kritikánkat itt olvashatjátok
  • Ma debütál az X-Men: Sötét Főnix, egy kutyás családi film és egy francia melodráma

Nem sok, viszont annál jelentősebb filmek debütálnak június első csütörtökjén a hazai mozikban. Mától látható az X-Men: Sötét Főnix, aminek címszereplője egy idegen erő által megszállt szuperhős, akit társai megpróbálnak jó útra téríteni. A főszerepekben Sophie Turner, James McAvoy, Michael Fassbender, Jessica Chastain, Jennifer Lawrence és Nicholas Hoult láthatók. Bár a tervek szerint érkezik majd még egy X-Men mozi, kérdés, hogy a Disney következő évtizedre vázolt ütemtervében marad-e hely a franchise-nak.

x-men-sotet-fonix-1-990x556.jpg

Hatalmas érdeklődés övezi a Bohém Rapszódia keltette zenés biopic iránti érdeklődés hullámait elsőként meglovagló Rocketmant. Elton John szerepében Taron Egerton látható, elismerő kritikánkat itt olvashatjátok.

rocketman-poszter.jpg

Érkezik egy klasszikus családi mozi is. Bailey négy kutyaéletet él végig, mire visszakerül eredeti gazdájához. Új legjobb barátja a férfi unokája lesz, ám a kislány egy nap visszaköltözik szüleihez és az aggastyán eb egyedül marad.

Bemutatják a Hűséges férfi című francia filmet, aminek főhőse évek óta együtt él szerelmével. Egy nap kedvese bevallja neki, hogy nem közös gyerekükkel terhes, ezért a férfi elhagyja párját. Évekkel később azonban, amikor a nő özveggyé válik, ismét feltűnik a főhős életében és felcsillan az újrakezdés lehetősége.