• A Szupercella 3-ról írt kritikánkat itt olvashatjátok
  • Az Übergáz szélsőségesen nyugodt taxisa egész éjjel egy kegyetlen gyilkost üldöz zsaru utasával
  • A Szerelem második látásra főhőse egy nap párhuzamos világban ébred, ahol újra meg kell szereznie felesége kegyeit
  • Együtt megyünk címen folytatódik az Apró kis hazugságok

Július második csütörtökéhez érkeztünk, ami újabb premiernapot jelent a hazai mozikban. Két akcióthriller is debütál ma. A Sylvester Stallone vezényletével visszatérő Szupercella 3-ban a börtönök feltörésére specializálódott csapat egy honkongi vállalkozó lányát próbálja kiszabadítani, ám hamar kiderül, hogy a lány fogvatartója a főhős korábbi társának fia. Küzdelmüket élesíti, hogy az antagonista még a Stallone alakította Ray Breslin barátnőjét is elrabolja. Stallone mellett Dave Bautista, 50 Cent és Jaime King játsszák a főbb szerepeket. Kritikánkat itt olvashatjátok.

escape-plan-2-1280a-15305689738451280w.jpg

Mától látható a Dave Bautista, Kumail Nanjiani és Karen Gillan főszereplésével készült Übergáz című akcióvígjáték. A film főhősei egy visszafogott Über-sofőr, aki egy kegyetlen gyilkos után koslató zsarut vesz fel a kocsijába. Az éjszaka rendesen próbára teszi a két teljesen ellentétes személyiségű férfi tűrőképességét, de kalandjuk során csakis egymásra számíthatnak.

Nagy várakozások övezik a Szerelem második látásra című francia-belga romkomot. A film főhőse gimnázium óta van együtt párjával, ám tíz év boldog házasság után a sikeres írói karriert befutó Raphael egyre inkább elhanyagolja feleségét. Egy viharos veszekedés másnapján hősünk párhuzamos világban ébred, amiben ő egy nőtlen középiskolai tanár átlagos életét éli, a híres és gazdag Olivia pedig nem is ismeri őt. Vajon sikerül-e másodszor is meghódítania imádott szerelmét?

Visszatérnek a mozivászonra Az Apró kis hazugságok hősei. A régi banda egyik tagja, Max tengerparti házába vonul vissza, hogy egy nehéz időszak után kicsit nyugalomra leljen és feltöltődjön, barátai azonban hirtelen felbukkannak és megünneplik a születésnapját.