Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de mikor én meghallom, hogy egy szeretett sorozatom hamarosan véget ér, a szomorúság mellett egy kis örömet is érzek, hiszen tudom, hogy nem fogják a végtelenségig elnyújtani, s ezzel meggyalázni a jó kis történetet. A sorozatok világából a Lost közeledik a vége felé, filmeknél a Harry Potter-széria, a játékoknál pedig a Mass Effect-sorozat melynek harmadik része lezárja Shepard parancsnok 2007-ben indított kalandját.

Természetesen még messze van a trilógia harmadik része, de sosem volt titok, hogy készül, azt azonban csak most tudtuk meg, hogy az íróknak a második rész után már nem kell foglalkozniuk a folytathatósággal, hiszen a harmadik résszel lezárul a trilógia, mégpedig úgy hogy mindenki valami mást kap az előző két részben hozott döntései függvényében.

Mindez persze nem azt jelenti, hogy nem lesz több Mass Effect, hiszen igazi fejőstehén a sorozat milliós rajongói bázissal, így csak az a kérdés, hogy előzményt vagy egy teljesen új történetet kapunk-e a jövőben. Ti melyiknek örülnétek?