Max Payne mozi: alakul a stábAz ugye eddig is tudtuk, hogy John Moore lesz a rendező (Ellenséges terület / Behind Enemy Lines), a forgatókönyvet pedig Thomas H. Fenton (Fűrész IV) jegyzi, sőt Max szerepére is megtalálták szerintem a megfelelő embert Mark Walhberg személyében. A sztori sem nagy titok, főleg a játékot ismerőknek nem: Max, a New York-i DEA-ügynök családját lemészárolják, ő pedig a gyilkosok nyomába ered A háttérben csúnya konspiráció húzódik, hősünk a szent cél érdekében összeáll egy bérgyilkos csajjal, aki húga halálát akarja megbosszulni, emiatt aztán a duónak már nemcsak a bűnözők, de a zsaruk elől is menekülnie kell.

Nos, az említett női főszereplő, azaz Mona Sax szerepére Mila Kunis kisasszonyt (képünkön) kérték fel. A hölgy 1983-ban született Kijevben; idehaza kevesen ismerhetik, a "That 70's Show" című szériában aratott zajos sikert, illetve a Family Guy (nálunk, ha jól tévedek, Családfa néven szokták fordítani) animációs sorozatban kölcsönzi hangját Meg Griffinnek (hangszínészként egyébként a konzolos Saints Rowban is hallható Tanya szerepében).

A másik kiválóság, aki szintén aláírt már, épp a napokban, nem más, mint a jó öreg Beau Bridges. Igazi, főleg tévés karakterszínész, kétszeres Golgen Globe- és háromszoros Emmy-díjas (utóbbi címre egyébként tízszer jelölték!), másfélszáz szerepét felsorolni is hosszú lenne, leginkább szerintem a Stargate-rajongók ismerik, hiszen ő Hank Landry tábornok, de kiválót alakít a My Name is Earl szériában is, mint Carl Hickey. A filmben BB Hensleyt fogja megformázni, Max korábbi kollégáját és mentorát, aki segít neki az ügy felgöngyölítésében.

Szurkolok a mozinak, no meg annak is, hogy nyomában megszülethessen a harmadik Max Payne játék is, mert az lenne igazán a nagy öröm számunkra...